Retourneren

Retourneren naar Elbrina

Wij streven er naar dat je tevreden bent met alles dat je koopt in onze online shop. Mocht een artikel onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, heb je een klacht of is er iets mis gegaan met de bezorging? Neem dan contact op met onze klantenservice of bel +31 (0)88 450 3017. Wij zoeken graag samen met jou naar een oplossing.

Retourvoorwaarden
  • Het artikel is compleet
  • Binnen 14 dagen na de levering herroepen
  • De originele kaartjes zijn aan het artikel bevestigd, indien het niet mogelijk was om deze bij het passen te verwijderen
  • Het artikel zit, indien redelijkerwijs mogelijk, nog in de originele productverpakking
  • Indien gewenst kun je in overleg met onze klantenservice het naar ons verzonden gedragen product weer terug laten sturen naar je afleveradres.
  • Passen mag altijd! Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je slipjes alleen past met je eigen ondergoed eronder aan.
Hoe kan ik een bestelling of artikel ruilen?
Helaas kunnen we een artikel niet rechtstreeks via onze online winkel ruilen. Wil je ruilen? Dan kun je jouw artikel retourneren (gratis) en een nieuwe bestelling in onze winkel plaatsen.
Hoeveel dagen heb ik om over mijn aankoop te beslissen?
Na ontvangst van het product heb je 14 dagen de tijd om te besluiten of je jouw bestelling wilt houden of terugsturen. Dit noemen we het Herroepingsrecht. Meer informatie hierover vindt je in onze Algemene Voorwaarden (pagina opent in een nieuw venster)
Hoe kan ik een bestelling of artikel retourneren?
In je pakketje zit een formulier met daarop een retoursticker. Deze kun je gebruiken voor de adressering. Optioneel kun je aangeven waarom je dit artikel, of deze artikelen terugstuurt. Stop de items samen met de retourbon in een pakketje, het kan in de originele verpakking. Plak de retoursticker over de originele sticker op het pakketje. Breng het pakketje naar een verzendlocatie bij jou in de buurt, je hoeft hier niet te betalen. De retourkosten zullen achteraf bij retourzending als crediteringskosten in rekening gebracht worden en zijn altijd € 5,- ongeacht de bestelling. Terugbetaling gebeurt zo snel mogelijk doch binnen 14 dagen volgend op de dag van de herroeping. Stuur je de gehele bestelling retour dan storten wij ook de eventuele bezorgkosten retour.

De retourkosten zullen achteraf bij een retourzending als crediteringskosten in rekening gebracht worden en zijn altijd € 5,- ongeacht de waarde van de bestelling.

Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijg je alleen dat deel teruggestort. Boven een bepaald bedrag sturen we jouw bestelling gratis naar je toe. Stuur je vervolgens een of meerdere artikelen terug, en komt daardoor het totaalbedrag van de originele bestelling onder het gratis verzenden bedrag, dan storten wij het bedrag minus verzendkosten aan je terug.

Retouradres:
The Body Cover Group Antwoordnummer 10090 5140 VB Waalwijk Nederland

Herroepingsrecht oftewel de overeenkomst ontbinden?
Na ontvangst van het artikel heb je 14 dagen bedenktijd om te besluiten of je de overeenkomst wilt herroepen / ontbinden. In deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet. Zodra je aangeeft gebruik te maken van deze bedenktijd, dien je binnen 14 dagen je bestelling gratis naar ons terug te sturen. Je kunt gebruik maken van het herroepingsfomulier. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. Na het ontbinden heb je nog 14 dagen de tijd om het artikel of de artikelen te retourneren. Zo snel mogelijk doch binnen 14 dagen na ontbinding krijg je alles wat je hebt betaald, inclusief bezorg- en eventuele retourkosten, terugbetaald op je rekening. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijg je alleen dat deel teruggestort.

Meer informatie over "Herroepingrecht" kun je de vinden op de website Autoriteit Consument & Markt.

Het Herroeping formulier kun je hier downloaden

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Als wij jouw pakketje binnen hebben, krijg je een bevestiging via de mail. Dit kan 10 dagen duren. Als je de hele bestelling terugstuurt, krijg je het hele bedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke bestelling hebt afgerekend. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijg je alleen dat deel teruggestort.
Krijg ik automatisch een ander artikel als ik mijn artikel terugstuur?
Je krijgt geen vervangend artikel als je een aankoop terugstuurt. Wel kun je een nieuwe bestelling plaatsen op onze website.
Hoe lang duurt het voordat het terugsturen van een artikel is verwerkt?
Als wij jouw pakketje binnen hebben, krijg je een bevestiging via de mail. Bij herroeping wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht, het bedrag van aankoop terugbetaald. Als je de hele bestelling terugstuurt, krijg je het hele bedrag inclusief verzendkosten kosten terug. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijg je alleen dat deel teruggestort. De termijn van terugbetalen gaat in op het moment dat je de bestelling terug stuurt, of aangeeft dat je de bestelling retour gaat sturen. Als de retourzending niet binnen 14 dagen is ontvangen, wachten wij met terugbetaling totdat de retourbestelling is ontvangen, of totdat je aan kunt tonen dat de bestelling retour gezonden is. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, kunnen wij deze waardevermindering in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerk en werking van het product te beoordelen.
Post your comment

Elbrina